Walkmaxx

Čevlji Walkmaxx so namenjeni vsem, ki želijo svojemu telesu ponuditi naravno gibanje in udobje na vsakem koraku. Telesu med hojo pomaga ohranjati naravno gibanje – kot da bi hodili bosi na plaži. Idealno za vse, ki večji del dneva stojijo, se aktivno ukvarjajo s športom ali imajo problem s ploskimi stopali. Z nošenjem čevljev boste okrepili mišice, izboljšali držo, povečali kurjenje kalorij in se počutili bolje.

Produkti Walkmaxx se prodajajo v sklopu TopShop trgovin in jih lahko kupite na prodajnih mestih po celi Sloveniji.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.