Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Chuty`s Fizična trgovina

Zgodba podjetja Chuty`s se je začela sredi poletja 2013 v centru Ljubljane s pripravo avtentičnih tajskih jedi z lastnimi omakami. Trenutno lahko Chuty`s najdete na lokacijah: Slovenska cesta- restavracija, BTC-Street Food, Supernova Rudnik, Aleji Šiška in Foodtruck na Viču.  Vse razpoložljive lokacije nudijo popolno gurmansko izkušnjo s ponudbo široke palete azijskih jedi, ki so pripravljene iz domačih omak, svežih sestavin ter tajskih začimb. Tajska kulinarika sodi med ene izmed najbolj zdravih ter gurmanskih kulinarik na svetu, okušanje naših slastnih tajskih jedi vas bo hitro navdušilo in osvojilo. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.