Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Cineplexx Fizična trgovina

Podjetje Cineplexx je na slovensko tržišče vstopilo leta 2012 in ima danes 7 kinematografov. V Celju, Mariboru, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novem mestu ter v Ljubljani na Rudniku. Velike kino dvorane, poleg standardnih sedežev, na nekaterih lokacijah ponujajo tudi VIP sedeže, ki poskrbijo za kraljevsko izkušnjo in udobje ter nekaj sedežev za zaljubljence. V ljubljanskem kinu, v kar štirih dvoranah, ponujajo še višji nivo užitka s sedeži VIP DELUXE, ki ponujajo dodatno prilagajanje naklona sedeža.  Ponašajo se tehnologijo REAL D 3D in HFR 4K, ki omogočata ostro, čisto in kristalno jasno sliko ter tako zagotavljata izjemno kino doživetje! Nekatere dvorane so opremljene z laserskimi kino projektorji, v Ljubljani dve kino dvorani ponujata neprekosljivo izkušnjo z zvočnim sistemom Dolby Atmos; gre za popolnoma digitalni zvok, ki gledalca obkroži za 360 stopinj. Kina Cineplexx obiskovalcem vseh generacij ponujajo izvrstno doživetje s pestro ponudbo filmov za vse filmske okuse, okusnimi prigrizki ter izkušnjo vrhunske kakovosti. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.