Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Aktivni planet Fizična trgovina

Aktivni planet ponuja vrsto športnih doživetij za vse ljubitelje adrenalina. V dolini Krnice so med dvema dvatisočakoma – Kaninom (2587 m) ter Rombonom (2207 m) – postavili enega največjih Zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji! Kanjoning preizkušnja (soteskanje) nudi odkrivanje visokih slapov in čudovitih zelenih tolmunov reke Soče. Ponuja popolno osvežitev, v kateri se najbolj uživa v vročih poletnih dneh. Ko ste privezani na plezalno vrv, doživite hojo skozi ožine, spuščanje po gladkih toboganih in spuščanje po slapovih. Rafting ponuja standardno pot z rafti, ki je dolga približno 10 kilometrov. Izlet se prične v neposredni bližini Boke, največjega in najbolj vodnatega slapa Slovenije. Pri vstopu čolnov je Soča mirna, nato pa napetost počasi raste in adrenalin preplavlja posadko. Vmes se izmikate skalam, ki so včasih večje od družinskih hiš in se spopadate z močnimi brzicami. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.