Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Beli lotos Fizična trgovina

Beli lotos je tajski wellness center in kozmetični salon namenjen vsem, ki se radi razvajate ter želite individualno obravnavo, prijaznost in kakovostne storitve za zmerno ceno. Posebno pozornost namenjajo ponudbi za pare in svetovanju pri izbiri storitev, ki so v danem trenutku najbolj primerne za Vas. V wellness centru posvečajo posebno pozornost parom in vsem tistim, ki se radi razvajate v dvoje. Zato vam ponujajo intimne, VIP savne in kopeli za dve osebi. Izberete lahko samo savno ali samo kopel, lahko tudi oboje skupaj. Zasebnost je zagotovljena. VIP kopeli in savne lahko nadgradite tudi z masažo. Ponujajo tudi pestro izbiro masaž. Od bolj nežnih antistresnih masaž z olji, preko srednje močnih aroma terapij do močnih tradicionalnih tajskih in športnih masaž. Imajo masaže celega telesa ali pa delne masaže, ki se osredotočajo na samo en del telesa – hrbet ali glava, vrat in ramena ali masaža stopal oz refleksologija. Tudi časovno lahko izbirate od 30 minutnih do 90 minutnih masaž. Če vam je 90 minut premalo in bi radi daljše masaže, tudi to ni problem, lahko imate tudi daljše masaže ali kombinacijo več različnih masaž. Vse masaže se lahko izvajajo posamično ali v dvoje. Pri masaži v dvoje ste lahko skupaj, v istem prostoru ali ločeno.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.