Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Best Western Hotel Kranjska Gora in Wellness Fizična trgovina

Best Western Hotel Kranjska Gora nudi vse potrebno za sproščujoč oddih. Welness center nudi velik notranji bazen, manjši otroški bazen, jacuzzi, turško, finsko in infra rdečo savno, fitnes ter masažni salon. Bazeni so ogrevani na prijetnih 28 – 35 stopinj Celzija in imajo različne masažne vrelce. Welness paket vsebuje nego telesa, obraza, rok in nog, kakor tudi terapije, ki bodo sprostile vaše misli in ojačale vašega duha. Za hotelom se nahaja tudi teniško igrišče. S svojo lego v osrčju Julijskih Alp in bližino smučišča hotel predstavlja idealno izhodišče za smučanje, bordanje, tek na smučeh in ostale zimske športe, ali zgolj za uživanje na svežem gorskem zraku z neskončnimi razgledi. Kolesarske in pohodniške poti so v neposredni bližini, tu se začnejo kolesarki izleti kot sprehodi in pohodi. Sobe nudijo vse kar potrebujete za udobno in sproščeno bivanje. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.