Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

BUZZ Fizična trgovina

Nov in sodoben interjer Buzz trgovin ter ponudba modelov največjih svetovnih blagovnih znamk, prenašajo duh velikih metropol v Ljubljani, Mariboru in Celju. BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovanje z različnih področji urbanega življenja. Glavna postaja za vse ljubitelje dobrih in drugačnih superg, ki želijo z obutvi​jo ​dati pečat vsaki kombinaciji in na ta način kreirati svoj edinstven slog. Če želite poiskati nove superge, ki sledijo najnovejšim modnim trendom, je Buzz prava izbira za vas.

BUZZ je kraj, ki združuje odlično nakupovanje z različnimi, vrhunskimi, novimi in uveljavljenimi področji urbanega načina življenja.

BUZZ potrošnikom prinaša novosti iz lokalnega in svetovnega okolja, s skrbno izbrano kolekcijo, kakor tudi načinom predstavitve artikla.

BUZZ-ovo poslanstvo je promocija nove kulture klasičnega in urbanega oblačenja s sodobno, drugačno in izvirno predstavitvijo.

BUZZ je destinacija za vse ljubitelje superg, prvi in največji SNEAKER STATION v Sloveniji.

Več o njihovi spletni ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.