Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Gostilna Dvor Jezeršek Fizična trgovina

Na idilični lokaciji v objemu Kamniško-Savinjskih Alp, sredi čudovite zelene Gorenjske stoji veličastna, več kot 250 let stara domačija, ki je pred več kot desetimi leti postala Jezerškovo kraljestvo omamnih okusov. Ime Jezeršek je vsem poznavalcem vrhunske kulinarike že dobro znano. Zdaj imate priložnost, da njihove najodličnejše okuse tudi okusite. Vabimo vas v gostilno Dvor Jezeršek, ki je pravi tempelj vrhunske slovenske kulinarike. Ponaša se namreč s prestižnim nazivom Kulinarično središče »Okusiti Slovenijo«, saj je njihova ponudba v celoti usmerjena v predstavljanje slovenske kulinarike. Lokalne in regionalne jedi pripravljajo na sodoben in prefinjen način ter hkrati ohranjajo gastronomsko dediščino Slovenije. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Vabljeni na Dvor Jezeršek, kjer se boste lahko popolnoma sprostili in doživeli čisto posebno kulinarično dogodivščino.

Opomba: darilni kartici v vrednosti 15 EUR in 25 EUR veljata samo za gostinsko ponudbo na Dvoru Jezeršek.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.