Green Republic

Green Republic je blagovna znamka za zdravo prehrano podjetja Proeko d.o.o., ki skrbi, da bo zdrav obrok do vašega praga prišel kadarkoli v dnevu. Ker se zavedajo, da je prehrana najpomembnejša v življenju, jo pripravljajo skrbno z ljubeznijo, spoštovanjem in strastjo, ob tem pa uporabljajo vrhunske sestavine in delujejo po sistemu HACCP. Nudijo vam ONLINE NAROČILO 24/7, zdrav in uravnotežen obrok pa si pri njih lahko naročite tudi za naslednji dan oziroma za več dni skupaj. Njihova prehrana je prijazna do okolja, narave, ljudi in živali. V njihovi pestri ponudbi najdete smoothie, juice, sendviče, solate, dnevne menije, sladice in še mnoge druge zdrave dobrote.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.