Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Domačija Vodnik Fizična trgovina

Si želite nepozabnega doživetja v naravi, ob sproščenem ter nadvse prijaznem  osebju, odlični wellness, kulinarični ter nastanitveni ponudbi? Potem si za vaš edinstveni oddih izberite družinsko vodeno Kmetijo Vodnik, kjer bo za vašo sporstitev poskrbljeno kot v pravljici. Njihova odlična wellness ponudba bo poskrbela za sproščanje telesa ter duha, ustrežljivo osebje bo poskrbelo za občutek domačega, v čudoviti lokaciji v mirnem okolju  pa boste nemudoma  pozabili  na kakršenkoli stres. Poleg tega pa lahko v okolici kmetije Vodnik izbirate med različnimi aktivnostmi.  V zimskem času si lahko privoščite smuko na Krvavcu – na domačiji vam ponujajo izposojo smučarske opreme ter šolo smučanja, v poletnem času oziroma ob sončnih dnevih pa lahko uživate v kolesarjenju ali pohodništvu. Za tiste željne adrenalina pa vam je na voljo tudi skok s padalom.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.