DRUŽINSKI ZABAVNIK

Najbolj zabavna revija za vso družino!

Družinski zabavnik je prva slovenska zabavno-ugankarska revija, namenjena vsej družini (v vsaki številki je tudi posebna 8-stranska vloženka: Otroški zabavnik). Poleg ugank, osmerosmerk, kuharskih receptov in različnih križank s skupno 48 denarnimi nagradami mesečno v vrednosti 2.000 evrov revija prinaša raznovrstno branje in poučne vsebine, podane na zabaven način. Od leta 2014 izhaja z občasnim darilom – revijo za potovanja in sproščen življenjski slog, Fokusplus (štirikrat letno kot darilna priloga).

 

Periodika: mesečnik (11-krat letno; poletna številka je dvojna).

Cena posameznega izvoda: 2,70 EUR.

Letna naročnina s 15-odstotnim popustom: 25,25 EUR.

Za koriščenje bona pokličite 01/236 10 00.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.