Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Ekolife natura Fizična trgovina

Ekolife Natura je spletna trgovina z EKO izdelki, ki ne vsebujejo laktoze, glutena, so veganski in ekološki. Moderen način in hitrost življenja sta ustanovitelje spletne trgovine pripeljala do spoznanja, da je ekološki način življenja zelo pomemben. Ne le za lastni obstoj, temveč tudi za obstoj našega planeta. V spletni trgovini boste našli izdelke, kot so: prehranski dodatki, eko olja, izdelke za osebno nego, liposome, učno gradivo – knjige, recepte in še marsikaj zanimivega za vse navdušence zdravega življenja.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Svojo SuperCard darilno kartico lahko unovčite preko e-pošte: [email protected] ali telefona: 040 845 996 (od ponedeljka do petka od 8. do 14. ure).

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.