Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Kmetija Želinc Fizična trgovina

Na stičišču treh dolin, ob sotočju reke Cerknice in Idrijce, se na ravnici ravno prav oddaljeni od cestnega hrupa ter ravno prav blizu številnim avanturam v naravi, razprostira  turistična Kmetija Želinc. Na oddihu pri njih vam nikakor ne more biti dolgčas. Kmetija vam ponuja sproščujoče plavanje v bazenu , ki vam bo popestrilo dopustniške dneve, hkrati pa si v hladni senci pod krošnjami dreves lahko naberete  nove energije. Primerna je tudi za počitnice z družino, saj se vaši otroci lahko brezmejno igrajo na njihovih travnikih ter sodobno urejenem otroškem igrišču. Pozimi si lahko večere popestrite z savnanjem ali namakanjem v masažnem bazenu. Ponujajo vam tudi izposojo koles, apiterapijo v bližnjem čebelnjaku, v zimskih dneh pa ne gre pozabiti na SKI Center Cerkno, kjer družinsko smučanje postane popolno. Poleg tega pa lahko med bivanjem  spoznate tudi košček bogate kulturne dediščine bližnjega in daljnega območja, hkrati pa je kmetija popolna tudi za pohodnike.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.