Kolosej

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja. V zadnjem desetletju je podjetje pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Kolosej Ljubljana in Kolosej de Luxe Kranj

Paket 15 EUR
kinovstopnica za ogled filma po izbiri v 2D formatu
pijača (Pepsi/Mirinda)
velike kokice
Frutabela

Paket 25 EUR
2 x kinovstopnici za ogled filma po izbiri v 2D formatu
2 x pijači (Pepsi/Mirinda)
2 x srednje kokice/pokovka

Paket 50 EUR
4 x kinovstopnici za ogled filma po izbiri v 2D formatu
4 x pijači (Pepsi/Mirinda)
4 x srednje kokice/pokovka

Paket 100 EUR
8 x kinovstopnici za ogled filma po izbiri v 2D formatu
8 x pijači (Pepsi/Mirinda)
8 x srednje kokice/pokovka

Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.