Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

KAMPING & KARAVANING VODNIK Fizična trgovina

Vodnik z več kot 6.000 kampov!

Je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori, prikolicami ali z najemom mobilnih hišic. V vodniku je na 644 straneh zbranih več kot 6.000 kampov in postajališč za avtodome v Evropi, severni Afriki in Bližnjem vzhodu. Vodnik je organiziran po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni najnovejši podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, lokaciji GPS in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče. V uvodu je tudi celovit seznam 150 pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme – v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji!

 

Periodika: 1-krat letno

Cena posameznega izvoda: 24 EUR.

Za koriščenje bona pokličite 01/236 10 00.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.