Hot Horse

Hot Horse zagotavlja najvišjo kvaliteto hitre prehrane z izbranimi izdelki iz konjskega mesa. Bistvo in srce njihovih izdelkov je že od samega začetka konjsko meso domače proizvodnje in preverjenega porekla, ki ga v različnih variacijah postrežejo skupaj s sveže pečenimi krušnimi dobrotami, sočno zelenjavo ter raznolikimi namazi in prilogami. Našli jih boste v parku Tivoli (parkirišče pod športno dovrano Tivoli), središču BTC (Aleja mladih med Cityparkom in halo A) in na Rudniku (pri Rutarju). Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Opomba: v Hot Horsu je mogoče koristiti izključno kartice v vrednosti 15 in 25 €.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.