Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Hotel Grof Wellness Fizična trgovina

V Hotelu se prizadevajo, da boste pri njih vedno ohranili popolno ravnotežje med fizičnim in mentalnim počutjem. Zato vas vabijo, da obiščete tudi njihov Wellness kotiček kjer lahko preizkusite eno izmed masaž in se razvajajte pod rokami izkušene maserke ali vzdržujete svoje dobro počutje v zeliščno-finski ali infrardeči savni. Zatem se lahko v prostoru za sprostitev napolnite z novo energijo kjer so vam poleg čudovitega in sproščujočega pogleda na zelena polja in gozdove. Novi Hotel Grof, ki se je v letu 2020 odprl poleg že znanega gostišča Grof, predstavlja idealno destinacijo za vaš aktivni oddih. Pri njih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki ter v različnih aktivnostih, ki jih ponuja zelena spodnja Savinjska dolina. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.