Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Hotel in wellness Kovač Fizična trgovina

Hotel s tradicijo Kovač Spa & Wellness vas vabi na razvajanje v sodobno opremljene prostore sredi narave. Poleg nočitev in kulinarične ponudbe ponujajo odlične wellness storitve. Uživajte v izboru masaž, ki zajemajo klasično in ayurvedsko masažo ter aromaterapijo. Plavajte v večjem bazenu ali se namakajte v masažni kadi. Obiščite tudi bio zeliščno, finsko, infrardečo ali turško savno. Odpravite napetost in poskrbite za splošno dobro počutje. Poleg nočitev in odlične hrane vam bodo v hotelu Kovač ponudili veliko izbiro športnih aktivnosti in adrenalinskih doživetij. Preizkusite se v paintballu, celodnevnem trekingu ali raftingu po reki Kolpi. Spustite se po progi z zorbom ali obiščite adrenalinski park.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.