Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Hotel Jezero Fizična trgovina

Hotel Jezero se nahaja v neposredni bližini čudovitega Bohinjskega jezera, do katerega vas loči le nekaj skromnih korakov. Obdan je z lepo naravo in veliko drevesi, kar služi takojšnji sprostitvi vsakega obiskovalca. Če pa vam sama okolica nebo priskrbela zadostne sprostitve, vas v Hotelu Jezero vabijo, da preizkusite še njihovo wellness ponudbo. Nudijo vam velik notranji bazen z ogrevano vodo v katerem se boste lahko odpočili ali razmigali, prav tako vam nudijo tudi ogromen vrt ob bazenu, ki je namenjen nastavljanju sončnim žarkom, sproščanju ali pa pridobivanju sveže življenske energije. V wellnessu vas čakajo še blagodejne savne s katerimi boste poskrbeli za takojšnjo pomiritev duha in telesa. Poleg vsega tega, pa se lahko še dodatno razvajate z najrazličnejšimi vrstami masaž.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.