Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Hotel wellness Silvester Fizična trgovina

Hotel Silvester *** je na lepi lokaciji, kjer je polno lepih sprehajalnih kolesarskih poti. Hotel se nahaja v neposredni bližini Alp. Z avtom lahko v nekaj minutah pridete v gore, kjer je prečudovit razgled, polno slapov, jam, gozdov, pozimi pa čudovito smučišče. Podnebje je prijetno in toplo. V restavraciji vas bomo postregli s tradicionalno hrano ter vas razvajali z domačnim ambientom. Strežejo vam tudi mehiško hrano po naročilu. Dobrodošle so manjše in večje skupine gostov. Poleti so noči dokaj hladne, tako da je spanec prijeten, v jutru po samopostrežnem zajtrku pa boste imeli dovolj energije za raziskovanje lepe dežele. Izleti, smučanje, ribarjenje in izposoja naših koles so dobre ideje za izlete. Po napornem dnevu vas pričakajo z vročo savno pred večerjo. Njihov hotel je družinsko podjetje in naši gostje se počutijo kot doma!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.