Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Loop Team Fizična trgovina

LoopTeam piloti so visoko kvalificirani, s poklicnimi dovoljenji in letno preverjeni s strani podjetja in letalskih oblasti. Nekateri člani ekipe so tudi akrobatski piloti, prometni piloti letal, inštruktorji letenja tako na jadralnih padalih kot na reaktivnih letalih. Z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju tandemskega letenja, šolanja pilotov in bogatih tekmovalnih izkušnjah zagotavljajo nepozabno doživetje v zraku in maksimalno visok nivo zagotavljanja varnosti. Če si želite pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje – jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Najboljši piloti vam bodo na posebno željo pokazali celo osnovne prvine akrobatskega letenja z jadralnim padalom. Velike hitrosti in centrifugalna sila … za adrenalinske navdušence! Privoščite si lahko tudi čudovito mirne panoramske polete brez ‘dinamičnih’ akrobatskih vložkov. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.