Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

MojŠport.si Spletna trgovina

MojŠport ekipo sestavljamo ljudje, ki so predani športu, v njem uživajo, z njim rastejo – šport je njihov življenjski stil.

Športno zgodbo je začela pisati švedska blagovna znamka funkcionalnih športnih oblačil za trening in prosti čas CRAFT. Skandinavska znamka, znana predvsem po vrhunskem športnem perilu, v svojih bogatih kolekcijah ne pozabi na kolesarje, tekače, smučarje tekače, pohodnike in pa tudi tiste, ki svojo telesno kondicijo nabirajo v telovadnicah in fitnes centrih.

Ponudbo oblačil nadgrajujejo in dopolnjujejo še: angleška blagovna znamka športne obutve INOV8, ki navdušuje najzahtevnejše gorske in gozdne tekače ter tiste, ki se redno ukvarjajo s cross fit in drugimi indoor aktivnostmi, znana španska blagovna znamka BUFF, ki je pred dvema desetletjema naredila revolucijo z multifunkcionalnimi rutami oz. trakovi, danes pa v svoji bogati kolekciji ponuja najrazličnejša modna in športna pokrivala za vse letne čase ter ameriška blagovna znamka stekleničk NALGENE. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Naročilo lahko opravite preko telefona: 08 200 2797, ali e-pošte: [email protected]

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.