Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Muzej novejše zgodovine Celje Fizična trgovina

Muzej novejše zgodovine Celje se nahaja v središču mesta. Ob obisku muzeja si lahko ogledate stalno razstavo Živeti v Celju, zgodbo o življenju Celja in Celjanov v 20. stoletju, obiščete Hermanov brlog, edini otroški muzej v Sloveniji, ki otrokom pomaga pri spoznavanju in razumevanju sveta, pokukate v Fotoatelje in galerijo Pelikan, edini ohranjeni stekleni atelje na Slovenskem s konca 19. stoletja, se na Zobozdravstveni zbirki spoznate z bogato tehnično dediščino slovenskega zobozdravstva ali obiščete Stari pisker, spominski prostor žrtev nacističnega nasilja iz časa druge svetovne vojne. Muzej ponuja pestre programe za otroke in odrasle, za skupine, posameznike in predvsem za družine, katerim je na voljo prav posebna ponudba: obisk Otroškega muzeja in portretno družinsko fotografiranje v Fotoateljeju in galeriji Pelikan, za trajen spomin na obisk muzeja (obvezna predhodna rezervacija).

Več informacij o vsebinah, programih in obisku na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.