Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

NAMA Fizična trgovina

V središču Ljubljane, v katerem je mogoče začutiti tisti pravi mestni utrip po zgledu svetovnih prestolnic, na eni najuglednejših lokacij stoji Nama, blagovnica, ki že desetletja kroji podobo mestnega središča. Nama s svojo ponudbo navdušuje in izpolnjuje želje tudi najzahtevnejših ljubiteljev mode in kozmetike. V tej priljubljeni modni destinaciji, vas razvajajo s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, s priznanimi znamkami ženskih in moških trendovskih oblačil, poslovne mode, športne elegance in večernih oblek, z največjo izbiro spodnjega perila, s široko izbiro obutve in dodatkov, z rajem za najmlajše, neskončno izbiro dodatkov za dom in s sladolednim barom. Sodobne in vizualno navdihujoče izložbe sledijo trendom svetovnih blagovnic in vas vabijo, da sprehod po mestu sklenete prav z obiskom Name. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

 

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.