Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Nelipot Spletna trgovina

Nelipot izvira iz narave za vsakodnevne urbane podvige in življenjske izzive. Narava je živa, tako kot smo po naravi živi mi. Narava ustvarja lepe stvari, zato že od samega začetka ročno in iz naravnih sestavin izdelujejo kozmetiko, ki poudarja naravno lepoto ter neguje kožo. Temelj kozmetike Nelipot je trajnost, ki jih vodi pri ustvarjanju izdelkov. Ker črpajo iz okolja, ne zapletajo zgodbe in sestavin. Skrbno izberejo najbolj zanesljive in negovalne sestavine naravnega izvora ter jih preprosto zapakirajo v embalažo, ki najmanj obremenjuje okolje. V Nelipot gredo le kakovostne sestavine po načelu »manj je več«. Želijo vam olajšati pristop k minimalizmu, zato imajo izdelki Nelipot več namenov uporabe in ne določajo vnaprej, komu so namenjeni. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.