Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Secret Wellness Fizična trgovina

Butični apartma »Secret Wellness« je povsem nov objekt s 4 zvezdicami, zgrajen v letu 2019, ki se nahaja na obrobju nekdanjega panonskega morja, z idelanim pogledom na tri države – Slovenijo, Hrvaško ter Madžarsko. Je idealna izbira za sprostitveni oddih v dvoje, za celotne družine ali pa posameznike ter primeren za obisk v vseh letnih časih. Odlikujejo ga številne prednosti, kot so francoska postelja z baldahinom, tri različne vrste savn (infra-finska in parna savna), masažna kad, zunanji bazen z teraso in nepogrešljiva intimnost v naravi. Poleg tega se v apartmaju nahajta še dve dodatni ležišči za 4 osebe ter kamin na terasi, kjer si je mogoče pripraviti hrano na žaru. V bližini se nahajajo še mnoge znamenitosti ter aktivnosti- lahko kolesarite po Goričkem ali  obiščete priznane vinske kleti, kjer lahko okušate odlična lokalna vina in penine. Torej, če si želite luksuzno, intimno sprostitev v naravi z čudovitim razledom, je Secret Wellness prava izbira za vas!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.