Škrateljc

Škrateljc ponuja dve pravljično-doživljajski poti: Gozdno družinsko dogodivščino pri Polhograjski graščini in Najbolj zamočvirjeno dogodivščino za vso družino.

Polhov doživljajski park v Polhovem Gradcu
Park je zasnovan na način, da skozi preplet pravljičnega sveta in resničnih lastnosti živali ustvarja doživetja, ki otroke animirajo k hoji in gibanju v naravi ter jih na nevsiljiv način učijo o naravi in kulturi Polhovega Gradca. Spodbujajo jih k lastnemu razmišljanju in razvijanju odnosa do narave ter budijo njihovo domišljijo in ustvarjalnost.

Pot močvirskih škratov na Mali plac (Ljubljansko barje)
Pot je urejena lahka pohodna pot, dolga 3,2 km. Čas hoje je približno 2 uri, toda lahko se zgodi, da vas kaj tako posrka v doživetje, da boste potrebovali dlje – in obenem se vam bo zdelo, da je minilo kot blisk. Pot je namenjena družinam, šolam in vrtcem ter vsem pohodnikom, ki iščejo urejene poti z zgodbo in izvirna doživetja v naravi.

Več si poglejte na: spletni strani.

Za dodatne informacije pokličite tel: 051 398 843.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.