SPORT MIX

Agencija Sport Mix Bovec vas vabi v Bovško dolino, kjer vas pričakuje sodoben športni objekt, ki ponuja veliko možnosti za rekreacijo. Za obiskovalce je poskrbljeno z brezplačnim parkiriščem, internetom, okrepčate pa se lahko tudi v lokalu. Ponujajo tako lažje kot tudi težje in bolj naporne “ture” raftinga na Soči, nekatere so primerne tudi za manjše otroke in starejše osebe. Če se želite po reki Soči spustiti s kajakom, imate na voljo dve možnosti. Lahko se odločite za kajak spust z vodičem ali pa se odločite za kajak šolo, kjer se boste naučili osnov ali pa nadgradili svoje dosedanje znanje. Omogočajo vam tudi izposojo kajakaške opreme. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.