Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

SPORT MIX Fizična trgovina

Agencija Sport Mix Bovec vas vabi v Bovško dolino, kjer vas, v okolju, ki ponuja veliko možnosti za rekreacijo, pričakuje družina adrenalinskih navdušencev. Obiskovalci lahko parkirajo na mestnem parkirišču nedaleč stran od agencije, poskrbljeno je z brezplačnim internetom, v sosednji vasi, nedaleč stran od agencije pa se lahko sprostite tudi v urejenem kotičku ob reki Soči in okrepčate v lokalnem baru ali priredite piknik. Ponujajo različne ture in odseke raftinga na Soči, nekatere so primerne tudi za manjše otroke in starejše osebe. Če se želite po reki Soči spustiti s kajakom, imate na voljo dve možnosti. Lahko se odločite za kajak spust z vodičem ali pa se odločite za kajak šolo, kjer se boste naučili osnov ali pa nadgradili svoje dosedanje znanje. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

 

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.