Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Squashland Fizična trgovina

Squash velja za enega najbolj zdravih športov. Squashland trenerji vam bodo ob prvih korakih na igrišču z veseljem pomagali, da vaša želja po squashu zlepa ne bo popustila. Ponujajo tudi najem loparjev in žogic. Zgodba Squashlanda je enostavna – svojim gostom ponujajo odlično počutje v prijetnem ambientu naravnih materialov. Športni center je zasnovan z željo, da se boste v njem prijetno počutili kot igralec squasha ali obiskovalec. V središču njihove dejavnosti je squash v vseh oblikah – rekreativno igranje, šola squasha ali redni treningi ter organizacija tekmovanj. Gre tudi za prvi leseni squash center na svetu. V centru vam poleg squasha ponujajo vrsto drugih aktivnosti, kot so na primer wallybal, nogotenis, namizni tenis, štrbunk, v sodelovanju s partnerjem Vigorground pa tudi vodene individualne ter skupinske funkcionalne vadbe. Nudijo vam različne načine preživljanja prostega časa – izbirate lahko med različnimi športnimi aktivnostmi, zdravo in prijetno finsko savno, športno ali klasično masažo ter druženje s prijatelji.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.