Surf Shop Istra

Spletna trgovina Surf Shop Istra ponuja vse, kar bi lahko potrebovali za začetek nove ekstremne avanture. Izberite najljubše izdelke blagovne znamke ali si oglejte naše komplete za začetnike ali profesionalce. Gre za najnovejše izdelke najbolj priljubljenih blagovnih znamk, pa tudi manjše indie blagovne znamke z vsega sveta, kot so ION, ION BIKE, DUOTONE KITESURFING, DUOTONE WINDSURFING, FANATIC, CABRINHA, NEILPRIDE, NP, CORE KITES, CARVED, QYSA SAILS KT POVRŠINE, HITROST, ROXY, MUNDAKA OPTIC in mnogi drugi. Po registraciji kartice lahko svojo E-kodo uporabite v spletni trgovini Surf Shop Istra. Več o njihovi spletni ponudbi si poglejte na spletni strani.

Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard
SuperCard kartica
Super E
Vaša koda:
038003184048
(prikazana vzorčna Super E koda, ki ste jo prejeli na email)
Super E kartica