Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wellness hiša POHORJE VILLAGE Fizična trgovina

Pohorje Village Wellness & Spa Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na MARIBORSKEM POHORJU. V osrčju naselja se nahaja WELLNESS HIŠA POHORJE VILLAGE – Tišina gozda, ki se razprostira v kar dveh nadstropjih. Prvi nivo ponuja notranji ogrevan bazen z naravno pohorsko vodo, 2 whirlpoola z masažnimi učinki ter finsko savno. V nadstropju višje pa bodo vse vaše čute razvajali v  WELLNESS CENTRU kjer lahko izbirate med ekstremno finsko savno 90°C, kromoterapevtsko savno 75°C, turško parno kopeljo 45°C, aroma parno kopeljo 50°C in Hamamom. V bogat nabor storitev so dodali tudi ledeno jamo, ohlajevalni Kneipp bazen, whirlpool, tepidarium in teraso, kjer vas bo čudovit panoramski razgled na vrhove smrek naravnost očaral. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.