Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Paradiso Wellness Fizična trgovina

Paradiso Spa & Wellness center nudi telesu in duši prvovrstno nego in razvajanje. V ponudbi najdete različne nege obraza, nege telesa, nege rok in nog, preoblikovalne tretmaje ter programe za pare. Vse za ugodje telesa in duha… Lasten izvir termalne vode Vam nudi popolno sprostitev v objemu narave. Gre za vrelec zdravja in dobrega počutja. Nudimo zimsko in letno kopališče s temperaturo vode 30-33⁰C. Bazenski kompleks obsega notranji in zunanji bazen ter manjši bazen z naravno nefiltrirano termalno vodo, ki so odprti čez celo leto, v poletni sezoni pa še otroški bazen, počasno reko, številne tobogane. Oaza Paradiso sodoben kompleks, v katerem izbirate med 8 različnimi tipi savn v 2 nadstropjih. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.