Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Pivnica Union Fizična trgovina

Začutite esenco Union piva, privoščite si vrček hladnega in ob dobrotah iz kuhinje Pivnice Union podoživite pravo pivniško vzdušje. V stalni ponudbi je več kot 10 priljubljenih vrst piva, gostje pa lahko med prvimi pokusite izbor različnega piva Union Selection, ki je na voljo samo gostom pivnice in ga ni mogoče pokusiti nikjer drugje. Pod ustvarjalno taktirko ekipe Jezeršek gostinstva vas bo Pivnica Union razvajala z odličnimi pivskimi dobrotami in kulinaričnimi domislicami, h katerim se še posebej dobro poda sveže pivo. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Opomba: darilni kartici v vrednosti 15 EUR in 25 EUR veljata samo za gostinsko ponudbo v Pivnici Union. Za doplačilo je na voljo tudi doživetje UNION EXPERIENCE.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.