Pivnica Union

Začutite esenco Union piva, privoščite si vrček hladnega in ob dobrotah iz kuhinje Pivnice Union podoživite pravo pivniško vzdušje. V stalni ponudbi je več kot 10 priljubljenih vrst piva, gostje pa lahko med prvimi pokusite izbor različnega piva Union Selection, ki je na voljo samo gostom pivnice in ga ni mogoče pokusiti nikjer drugje. Pod ustvarjalno taktirko ekipe Jezeršek gostinstva vas bo Pivnica Union razvajala z odličnimi pivskimi dobrotami in kulinaričnimi domislicami, h katerim se še posebej dobro poda sveže pivo. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Opomba: darilna kartica velja samo za gostinsko ponudbo v Pivnici Union, možno pa je le koriščenje kartice v vrednosti 15 €. Za doplačilo je na voljo tudi pivniško doživetje UNION EXPERIENCE.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.