Pivnica, picerija in kavarna Kralj Matjaž

Pod imenom Kralj Matjaž boste v Novem mestu našli pivnico, picerijo in kavarno, kjer ponujajo kraljevsko jedačo in pijačo. Pivnica Kralj Matjaž je utrdba pozitivne energije, kjer vrhunska butična piva dopolnjujejo s pivniško obarvanimi grižljaji. V piceriji vam bodo postregli s slastnimi gurmanskimi picami, pripravljenimi iz skrbno izbranih sestavin in pečenimi v krušni peči, v kavarni pa se lahko sprostite ob skodelici aromatične kave, dišečega čaja ali osvežilnega brezalkoholnega napitka in odlični slaščici. Več o ponudbi si poglejte na njihovem  Facebook profilu.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.