Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Plesno mesto Fizična trgovina

Si želite začeti gibati in se aktivno udejstvovati, pa ne marate teka, fitnesa in vseh napornih vadb? Se nebi rajši zazibali v dobri glasbi, dobri družbi, ter s tem pozitivno vplivali na vaše telo in duha? Plesno Mesto je prava izbira za vse tiste, ki se nikoli niste naučili plesati in za vse tiste, ki se štejete med strokovne plesalce. Njihovi profesionalni trenerji bodo z svojim osebnim pristopom poskrbeli, da se naučite vseh osnovnih plesnih korakov in iz vašega lesenega koraka, izklesali pravega plesnega prvaka! Kaj torej še čakate? Naučite se plesati v eni izmed najboljših plesnih šol v Sloveniji, kjer se vsak počuti kot del njihove velike plesne družine. Obiščite Plesno Mesto in skupaj z njimi zaplešite v boljši dan!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.