RTC Krvavec

Gorski center Krvavec velja za eno najbolje urejenih in obiskanih smučišč v Sloveniji. A svoje aktivnosti ne ponujajo le pozimi, za vas so pripravili pestro ponudbo tudi v poletnem času. Krvavec je kraj mnogih pohodniških poti in različnih pustolovščin. Med drugim je na Krvavcu urejenih za kar 30km adrenalinskih kolesarskih poti za vse okuse in znanja. Poletni park Krvavec ponuja aktivnosti, kjer boste uživali v mnogih športnih dejavnostih, kot so spust z gorskimi gokardi, skiroji in kolesi, plezanjem po plezalnem stolpu, skakanjem na trampolinu, slackline-u, frizbi golfu, lokostrelstvom, spustom s tubo, najmlajši pa se bodo zabavali na doživljajski Poti pastirskih škratov. Gorski center Krvavec je vsekakor kraj, kjer se bo zabavala vsa družina, adrenalinci, ljubitelji narave, mladi in tisti malo starejši. Obisk Krvavca je primeren v vseh letnih časih. Zagotovo boste navdušeni. Na njihovi spletni strani si poglejte tudi prihajajoče dogodke.

Več o RTC Krvavec si poglejte na spletni strani.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.