Rubi in Rudi

Rubi in Rudi so organizatorji otroških zabav. V svojem pestrem izboru ponujajo praznovanje rojstnega dne za otroke v igralnici, na kmetiji z jahanjem konj, najem otroške igralnice, profesionalno animacijo in poslikavo obraza za otroke. Z organizacijo otroških praznovanj imajo 10 letne izkušnje, izvedli so že preko 1.000 edinstvenih dogodkov. Ekipo Rubi in Rudi sestavljajo izkušeni, prijazni, zanesljivi in ustvarjalni animatorji. Preberite več o njihovih rojstnodnevnih zabavah za otroke.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.