Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wolt Spletna trgovina

Na Woltu naročite dostavo iz svojih najljubših restavracij in trgovin v 21+ mestih po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Kranj, Celje, Koper, Novo mesto, Nova Gorica, Murska Sobota, Ptuj, Domžale, Izola, Jesenice, Lesce, Radovljica, Kamnik, Škofja Loka, Velenje, Trbovlje, Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec in Medvode). Dobropis lahko uporabite za vsa naročila z dostavo ali z osebnim prevzemom na platformi Wolt v Sloveniji. Dobropis je veljaven v 45 dni od vpisa in ga lahko uporabite za naročilo v katerikoli restavraciji ali trgovini na Woltu v Sloveniji. Naročite dostavo pice, burgerja, ali pa živil iz trgovine na Woltu. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

V kolikor se z vpisom podatkov kartica le aktivira in ne prejmete kode, prosim ponovite postopek.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.