Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

WOOP! KARTING Fizična trgovina

WOOP! KARTING je najsodobnejši gokart center v Evropi, ob katerem noben ljubitelj dirkanja in adrenalina ne bo ostal ravnodušen. Proga je narejena za užitek in adrenalinsko doživetje. Večnivojska proga s klančinami, ki se dvigujejo in spuščajo, ter omogočajo vožnjo v dveh nadstropjih, vas bo enostavno navdušila. Za vožnjo vas čakajo električni gokarti, ki vas bodo navdušili s svojo inovativno tehnologijo in adrenalinskim pospeševanjem. Električni gokarti predstavljajo vznemirljiv tehnološki napredek, saj jim lahko dinamično spreminjamo maksimalno hitrost. So hitri, varni in primerni tudi za otroke. Za najmlajše so na voljo tudi dvosedi gokarti, da se lahko na progo podajo skupaj z enim izmed staršev. Tudi za navijače je poskrbljeno. Na posebni razgledni ploščadi lahko uživate in s pomočjo dodatnih zaslonov natančno spremljate, kdaj ste na vrsti za svojo vožnjo. Da bodo glasilke nenehno ogrete pa poskrbijo še s prijazno WOOP! postrežbo. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.