Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

WOOP! Maribor Fizična trgovina

WOOP! Maribor na 2.000 m2 velikega centra ponuja štiri interaktivne sobe pobega, trampolin park in igre navidezne resničnosti. Trampolin park ponuja različno vrsto zabave. Trampolinsko polje,  zračne blazine, igralne stene, koši za zabijanje, plezalne stene, gladiatorske igre, wipe-out in še mnoge druge atrakcije skrbijo za aktivno zabavo malih in velikih obiskovalcev. WOOP! MARIBOR predstavlja  najmodernejši trampolin park v Sloveniji.

V Mariboru najdete tudi štiri interaktivne sobe pobega pripeljali tudi v Maribor. Med igro lahko bežite iz nevarnega reaktorja jedrske elektrarne Černobil, pomagate g. Poirotu rešiti umor na vlaku Orient Express, preprečite jedrski napad v Beli hiši ali se borite za življenje v grozljivki po navdihu filma Žaga.

WOOP! Maribor gosti tudi svetovno priznano VR izkušnjo nemškega proizvajalca HOLOGATE, podjetja, ki že od leta 2011 razvija prilagojene rešitve za doživetje navideznega sveta. Izbirali boste lahko med različnimi igrami. Od akcijskih iger in obračuna z zombiji do družinskih iger kot so Angry Burds in Captain Cook.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.