Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wellness Korošec Fizična trgovina

Wellness Korošec v Mozirju je popoln kraj za počitek in sprostitev v mirnem okolju. Sprostitev si tu lahko privoščite v štirih različnih prostorih s savnami. Namenjeni so individualnim obiskom, da se lahko posvetite izključno sebi. V vseh savnah se lahko odločite tudi z romantično razvajanje s penino in svečkami. Poleg savn pa Wellness Korošec gostom nudi tudi široko ponudbo kozmetičnih storitev in pestro izbiro kvalitetnih masaž (klasična, športna, z vročimi olji, z vročimi kamni, refleksna masaža stopal, masaža z vizualno terapijo itd.). Privoščite si zasluženo razvajanje in obiščite turistično kmetijo Korošec. V sproščujočem okolju boste našli trenutke miru, sprostitve in ugodja. Razvajate se lahko v različnih savnah, ki bodo vašemu telesu povrnile vitalnost in energijo, nudijo pa tudi masaže, manikuro, pedikuro, nego obraza, ličenje in druge storitve, po katerih se boste v svoji koži počutili odlično.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.