Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wellness Lambergh Fizična trgovina

Wellness in spa center Lambergh spada med prav posebne butične wellness oaze. Zatočišče miru, sporstitve in nove energije, ki se lahko pohvali z najlepšim razgledom na Julijske Alpe  vam nudi bazen z whirpoolom in teraso za sončenje, v posebnih prostorih pa savne in prijetne sobice za masaže. V njihovem malem svetu savn vas bodo ogrele finska, infrardeča in turška savna, osvežil pa vas bo skok v ohlajevalni bazen ali pa prha v doživljajskem tušu z učinki aromaterapije. V wellnessu Lambergh vam nudijo tudi široko paleto različnih vrst masaž, ki v trenutku poskrbijo za občutek udobja in sproščenosti. V bazenskem kompleksu se boste nemudoma sprostili saj vas bo obdajala sproščujoča žuboreča voda masažnega whirpoola, lahko se boste razmigali v dolgem bazenu, skozi zastekljene stene pa za vrhunsko udobje poskrbi narava, ki se sramežljivo zliva z celotnim kompleksom in vam pomaga odklopiti misli ter se prepustiti prijetnim občutkom.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.