Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wellness Sanai Fizična trgovina

Si želite prave sprostitve in hkrati odkrivanja skrivnosti pravih orientalskih mojstrov? Potem  je Wellness Sanai prava izbira za vas. Tu se lahko sprostite ob prvovrstnih masažah, različnih negah obraza in telesa. Ponujajo vam tradicionalno tajsko masažo, sproščujoče masaže z orientalskimi olji, toplimi zelišči in olji, masažo z vročimi vulkanskimi kamni, orientalsko masažo stopal ter dlani in pa seveda široko paleto sprostitvenih masaž. Za posebne užitke vam nudijo razvajanje z čokolado ali jogurtom. Z različnimi peelingi in oblogami se boste lahko poslovili od celulita in si na sproščujoč način izoblikovali telo, hkrati pa vam nudijo tudi najsodobnejše tehnologije za preoblikovanje telesa in obraza. Sprostitev je zagotovljena!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.