Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Wellness & Turizem Loka Fizična trgovina

Radi obiskujete savno in se sproščate v masažnem bazenu, pa vas moti gneča in neintimnost vseh večjih wellness centrov? Potem je razvajanje v prijetnem manjšem wellnessu s finsko savno, masažnim bazenom ter prostorom za sprostitev, prava izbira za vas! Tukaj vam nudijo intimni zasebni oddih samo za vas in vašega partnerja, vašo družino ali prijatelje. Prostor je dovršen z vsemi potrebnimi sprostitvenimi dodatki, je sodobno opremljen in obemenem daje občutek domačega. Turizem Loka se ponaša z izredno lego v neposredni bližini starega mestnega jedra srednjeveške Škofje Loke, sama okolica pa vam nudi številne možnosti obiska bogate kulturne dediščine, kakor tudi pestre možnosti aktivnega preživljanja časa. Če si želite sprostitve, kjer se lahko brez skrbi  umaknete stran od vsakdanjega stresa, vas Turizem Loka vabi, da jih obiščete. Sprostitev je zagotovljena!

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.