Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Tehno park Celje Fizična trgovina

Tehno park Celje je javni zavod za spodbujanje znanosti, tehnologij in inovativnosti in prvi znanstveno-zabavni park v Sloveniji. V Tehno parku Celje želijo vzpodbuditi zanimanje za znanost in tehnologijo. Obiskovalci boste z obiskom parka pridobili neposredno izkušnjo iz naravoslovja in tehnologij. Pridobili boste zavedanje, kakšen pomen ima razvoj tehnologij za naše življenje in za svet v katerem živimo. Njihovo poslanstvo je biti ključni povezovalni člen med lokalno skupnostjo, izobraževalnimi institucijami vseh nivojev ter gospodarstvom. Zavod je ustanovljen z namenom ponuditi inovativno in kreativno okolje v katerem se odvijajo aktivnosti, ki spodbujajo znanost, tehnologijo in kreativnost. Njihovo vizija je biti prepoznavni na evropski ravni kot inovativno in kreativno okolje, ki spodbuja znanost, tehnologijo in kreativnost. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Super E digitalno kodo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.