TEMATSKI ZABAVNIK

Največji izbor skandinavskih križank po najboljši ceni!

Tematski zabavnik v priročnem formatu je popolna izbira za ljubitelje skandinavskih križank. Je cenovno dostopnejši in vsebuje izključno tematske križanke. Vsaka nova edicija ponuja tudi zanimivo branje, vezano na tematske križanke. Primeri izbranih tem: zvezde na počitnicah, slavni igralci in igralke, prestolnice, najhitrejši avtomobili, vesolje … Bralci lahko sodelujejo v nagradnem žrebanju v vrednosti 2.000 evrov s skupno 48 denarnimi nagradami mesečno.

 

Periodika: dvomesečnik (6-krat letno)

Cena posameznega izvoda: 1,70 EUR.

Dvoletna naročnina s 15-odstotnim popustom: 17,34 EUR.

Za koriščenje bona pokličite 01/236 10 00.

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.