Terme Zreče

Terme Zreče so postavljene na jasi tik ob smrekovem gozdu, kar jih zastira pred radovednimi pogledi od zunaj. Ponujajo sprostitev ob pogledu na pohorske gozdove, ki predvsem poleti obljubljajo globoko senco. Pod obronki Pohorja izvira tudi pravcati dragulj – zdravilna akratotermalna voda. Na 1600 m2 vodnih površin v Termah Zreče kot verificirani naravni zdravilni faktor blagodejno pomaga vašim tegobam. Vključujoč Savno vas in Wellness Idila pa se zgodba zaokroži v nenadomestljivo sprostitev.

Kartico je mogoče unovčiti za nočitve v Hotelih Atrij ali Vital ter za storitve Wellness centra Idila. 

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

 

Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

rc
Supercard kartica
Želim aktivirati in registrirati kartico s čimer bom pridobil možnost izdaje nove v primeru kraje ali izgube. S tem dovoljujem podjetju Kitio d.o.o. hrambo in obdelavo podatkov do preklica ali izbrisa. Potrjujem da sem seznanjen s svojimi pravicami, ki se nanašajo na osebne podatke. Podatke hrani in upravlja Kitio d.o.o., Dunajska 5, 1000 Ljubljana, telefonska številka 031 200 000 ali email [email protected]
Želim prejemati tedenske email novice o najlepših doživetjih v regiji, nagradnih igrah in ekskluzivnih popustih ter promocijah na svoj email naslov.
Želim, da me obvestite o mojem posebnem 20% popustu, ki ga lahko uveljavim letno ob rojstnemu dnevu in drugih posebnih akcijah preko mobilnega ali stacionarnega telefona, SMS sporočila ali emaila.