Za koriščenje vaše darilne kartice pri izbranem ponudniku je potrebna aktivacija oziroma prevzem bona. V spodnja polja vpišite zahtevane podatke.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Unikashop Spletna trgovina

Pri Unikashop lahko najdete igrače vseh vrst, ki so primerne za otroke različnih starosti. V ponudbi najdete igrače za punčke, igrače za fantke, igrače za najmlajše, igrače za otroke različnih starosti. Bogata ponudba obsega raznovrstno ponudbo družabnih iger, punčk in dojenčkov, sestavljanke/puzzle, zabavne igre za otroke, miselne igre, didaktične igrače, lesene igrače, plišaste igrače. Igrače za deklice, ki se rade igrajo z dojenčki in punčkami ter v voziček za punčke naložijo vse oblekice, stekleničke in druge pripomočke. Naša ponudba obsega tudi sete za ličenje, obleke, vozičke, otroške posteljice, otroške kuhinje. Med igrače za fante spadajo različni avtomobili, kompleti orodij, roboti, letala, helikopterji, vlaki, vrtavke, otroška harmonika igrača, igrača traktor, kocke, sablje in drugo.

Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Po prevzemu kode, menjava za drugega ponudnika ni več možna!
SuperCard

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.