Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Vodnikov Hram Fizična trgovina

Vodnikov hram je restavracija z dolgoletno tradicijo, ki sega v 19. stoletje, ime pa je dobila po enemu največjih slovenskih pesnikov Valentinu Vodniku, katerega kip stoji čez cesto na Ljubljanski tržnici. Restavracija se nahaja v samem centru Ljubljane. Ena izmed mnogih zanimivosti je tudi del notranjosti restavracije, ki je še iz rimskih časov. Poleg izjemno zanimive notranjosti se lahko usedete tudi na veliki vrt s pogledom na ljubljansko lutkovno gledališče, tržnico, trg, vodnjak in ljubljanski grad z vzpenjačo. Ponudba restavracije temelji na slovenskih jedeh in se lahko pohvali s široko ponudbo tipičnih slovenskih specialitet pripravljenih po bukvah Valentina Vodnika. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Super E digitalno kodo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.