Kartico lahko vnovčite direktno pri izbranem ponudniku. Za večjo varnost SuperCard kartice v primeru izgube ali kraje aktivirajte kartico.

Za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo se lahko obrnete tudi na naš center za pomoč uporabnikom, vsak delavnik med 8. in 16. uro na telefonsko številko 031 200 000 ali na e-naslov [email protected].

Velo Fizična trgovina

VELO, d.o.o. je trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo in kar 12 trgovinami po celotni Sloveniji. Zastopajo številne blagovne znamke s področja kolesarstva motociklizma in fitnesa. Poleg vseh tipov koles in skuterjev (25 km/h in 45 km/h) lahko stranke kupijo tudi vso dodatno opremo in rezervne dele za kolo ter motor, sočasno pa imajo širok nabor rezervnih delov za Tomos motorje in fitnes opremo. Prodajne enote se nahajajo v Ljubljani, Celju, Ptuju, Slovenj Gradcu, Kopru, Ajdovščini, Pivki, Ilirski Bistrici, Idrija, Murski Soboti, Škofji Loki in Tolminu. Strankam ponujajo svetovanje pri nakupu, teste električnih koles, možnost nakupa na obroke in servis koles. Več o njihovi ponudbi si poglejte na spletni strani.

Če imate Super E digitalno kodo (brez črtne kode), jo je možno unovčiti samo v SPLETNIH TRGOVINAH!
rc

Prikazana vzorčna koda iz hrbtne strani kartice ali prejetega e-maila.